Baanindeling


Er is per team minimaal één baan beschikbaar. Er wordt van je verwacht dat je de wedstrijden flink doorspeelt, want de zaal is vol en het opbouwen kost ook tijd. Er is per speelweek een plattegrond met welke baan voor jouw team is. Dit schema wordt bij de ingang in de zaal opgehangen.

 

Ook dit jaar werken we met zaalwachters. De zaalwacht is aanspreekpunt voor allerlei vragen. Ook het begeleiden naar de kantine na het spelen van een wedstrijd is een van de taken.

 

De zaalwachters dragen een herkenbaar shirt. Op de rugzijde staat “zaalwacht”. De shirts liggen in onze kast van de sporthal De Laar West. Voor vragen kun je de zaalwachter aanspreken.

 

Als je merkt dat je in tijdnood komt, meld dat dan ook bij de zaalwacht, dan kan hij/zij ervoor zorgen dat je snel van een wisselbaan gebruik kan maken.

 

Het is de bedoeling dat de baan niet te lang leeg staat, want dan komen we aan het einde van de wedstrijden met de ingehuurde tijd in de knoei. Dus zodra de netten opgezet zijn, beginnen met de wedstrijden en na een partij zo snel mogelijk de volgende partij de baan op.