Zaaldienst


 

Het ingeroosterde team dat zaaldienst heeft, komt om 9.30 uur om de zaal op te bouwen. Het ingeroosterde jeugdteam assisteert hierbij op aanwijzen van het seniorenteam. Op de zondagen dat de senioren pas later komen, staan 2 jeugdteams ingeroosterd om op te bouwen en 1 seniorenteam om af te bouwen. De zaalwacht is dan het belangrijkste aanspreekpunt voor deze teams.

 

Baanindeling: het schema van wie waar speelt, wordt door de zaalwachter(s) voor 10 uur opgehangen. Het wordt bij de zaalingangen vanuit de kleedkamers opgehangen en bij de ingang vlakbij de kantine (3 exemplaren).

 

Opzetten van de netten: in het materialenhok staat een kar waar alles op ligt: zijpalen, netten, houten palen (voor op de lijnen), plopper. Zorg dat de houten palen goed staan en de netten strak genoeg zijn aangetrokken.

 

Telmappen: bij elke baan: deze liggen in onze kast.

 

Zaal “leeg”maken: de grote matten die aan de kanten tegen de muur staan in materiaalhok leggen.

 

Banken naast de banen zetten (zie baanindeling).

 

Zorg ervoor dat alles op tijd klaar is, zodat er stipt om 10 uur met de wedstrijden begonnen kan worden!!

 

Na afloop van de wedstrijden zorgt de zaaldienst ervoor dat alles weer netjes opgeborgen is, telmappen terug in de kast e.d. Als het jeugdteam dat dienst heeft veel eerder klaar is dan de anderen, hoeven zij niet te wachten. Wel even aan het zaaldienst team melden dat zij weg gaan.