Zaalwacht


Iemand van BC Ellaar of van BC Elst is aanwezig als zaalwacht (tenminste één persoon), deze is aanspreekpunt voor de spelende teams voor allerlei vragen van de spelers en ouders, maar ook een helpende hand met het opzetten van de netten en het weer opruimen. Uiteraard is het ook heel fijn om orde in de zaal te houden, zoals letten op juiste schoeisel en publiek verwijzen naar tribune!

 

Aandachtspuntjes:

 

- De wedstrijden voor de juniorenteams beginnen om 10.00 uur, maar het opbouwen van de netten e.d. vraagt nogal tijd en daarom wordt ieder gevraagd om 9.30 uur aanwezig te zijn.

- De shirts die de zaalwachters kunnen aantrekken, liggen in een kast (Sporthal de Laar West) van BC Ellaar in het materialenhok (achterin rechterkant).

- Er komt een baanverdeling voor de te spelen teamwedstrijden, die net als vorig jaar aan de wand bij de ingang van de zaal komt te hangen.

- Desi van de kantine vraagt om het aantal bekertjes met limonadesiroop voor de junioren (uiteraard ook de tegenpartij) alvast bijtijds aan haar door te geven!

- Overzicht houden van de nog te spelen wedstrijden i.v.m. beperkte inhuur van de banen, eventueel bijsturen door gebruik te maken van wisselbanen en snelheid hoog houden van de wedstrijden (geen lange pauzes e.d.).

 

Rooster zaalwachters:

- Zondag 13 januari 2019 – Koos van Heumen (onder voorbehoud)/Hetty van Erdelen

- Zondag 20 januari 2019 – Paul Selman

- Zondag 27 januari 2019 – Mike Mientjes