Recreatie Jeugd


DANK JE WEL! "Jean Pierre Sampson"

 

De vader van Elijah Sampson (ook wel bekend als "JP") heeft aangeboden shuttles te willen doneren aan de club. Inmiddels heeft hij geregeld dat BC Ellaar 20 kokers met shuttles heeft gekregen. Namens iedereen van BC Ellaar: HARTELIJK DANK !

Tip voor de senioren-spelers: wist je dat hij bedrijfsleider is van café de Buurman in Nijmegen? Dus voor een gezellige (team)avondje uit zou je daar eens naar toe kunnen gaan:

Café de Buurman, Wintersoord 16, 6511 RR Nijmegen.


 

 

 

 

 

Als jij wilt mag jij ook een vriendje of vriendinnetje meenemen.


Woensdag             :  16.30-18.00 uur     Jeugdrecreatie

 

Badminton voor jonge kinderen:                                                     

Op een speelse manier worden de eerste badmintonslagen en loopoefeningen gedaan aan de hand van speciale lesvormen voor kinderen vanaf ca. 6jaar. Hierbij worden alle bruikbare materialen ingezet, kleine rackets, ballen, ballonnen, shuttles aan een touwtje, etc., alles kan. Spelletjes en veel afwisseling in de lesvormen zijn in deze groep belangrijker dan training voor een wedstrijd. Plezier in het spel en lekker bewegen komen dus op de eerste plaats. Omdat er in deze leeftijdscategorie veel verschillen kunnen zijn in leersnelheid, is er de mogelijkheid om tijdens het seizoen door te stromen naar een sterkere groep, zodat niemand zich hoeft te vervelen!

 

Trainers/begeleiders woensdag: Ben Jordens, Albert ten Broeke. 


Peggy Mahulette

Peggy is helaas genoodzaakt om (voorlopig) te stoppen met de woensdagmiddag begeleiding door problemen met schouder/arm. Namens iedereen van BC Ellaar: HARTELIJK DANK !

Ben, Albert en alle badmintonners van de recreatiegroep gaan je missen. Beterschap en hopelijk komt het weer goed met de schouder/arm.